FOTO a VIDEO: Mladá bratislavská speváčka mala na východe hrozivú autonehodu - takto dopadla!

3.7.2019

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Šťastie v nešťastí. Aj takto by sa dal nazvať výsledok autonehody, ktorú mala pri ceste na východnom Slovensku speváčka Ivanna Bagová žijúca v Bratislave. Biele BMW šoféroval jej priateľ, ktorý vo veľkej rýchlosti narazil do terénu a vozidlo totálne rozbil, pričom speváčka vyviazla so zlomenou rukou a hospitalizovaná musela byť aj jej mama.

"Ďakujem Bohu za to, že po takej autonehode mám len zlomenú ruku. Keď sme čakali 8 hodín na hraniciach, tak sa ukázalo, že môj frajer je psychopat a potrebuje sa liečiť. Ale hlavné je to, že sme zostali živí," napísala dnes ráno na sociálnu sieť speváčka Ivanna Bagová k fotografiám, na ktorých je ona ležiaca na nemocničnom lôžku ako aj rozmlátené biele BMW pri obhliadke policajtmi.

Zdroj: FB I.B.

​Bratislavským novinám sa s Ivannou podarilo skontaktovať priamo v nemocničnom zariadení Svet zdravia v Michalovciach, kde sa nachádza, aby sme sa jej opýtali, čo sa vlastne stalo. "Vracali sme sa z víkendovej návštevy Ukrajiny, kde sme boli ja s mamou a viezol nás môj priateľ Marek. Prechádzali sme cez hraničný priechod Vyšné Nemecké a stáli sme tam, teda čakali asi osem hodín. Videla som, že je Marek veľmi nervózny, stále ťukal do mobilu a nedalo sa s ním už normálne komunikovať. A keď sme už boli skoro na rade, tak nás predbehol jeden Talian, čo znamenalo ďalšiu hodinu čakania, pretože cudzincov na hraniciach kontrolujú veľmi dôkladne, čo znamená aj dlho. Napokon sme však ukrajinsko-slovenskú hranicu prešli a Marek veľkou rýchlosťou vyrazil smerom do obce Vyšné Nemecké. Ešte som nebola ani pripútaná a kričala som naňho, aby spomalil. Ale on už bol úplne ako nepríčetný. Naše auto zrazu do niečoho narazilo, dvakrát sa prevrátilo, ja som v ňom doslova lietala a do všetkého narážala a výsledkom je našťastie len zlomená ruka. V nemocnici skončila aj moja mama, u ktorej boli podozrenia na vnútorné zranenia. Marek dopadol z nás troch asi najlepšie, už si asi uvedomil svoj skrat, ale bohužiaľ za chyby sa platí a toto, čo nám spravil, mu asi nedokážem odpustiť. Síce s ním ešte hovorím, ale len o tom najnutnejšom."   

Ivanna, ktorá je pôvodom z Ukrajiny, ale žije v Bratislave sa do povedomia verejnosti dostala hlavne ako víťazka súťaže Hlas Česko - Slovenska, kde ju mal vo svojom tíme porotca Michal David.

Ivannu by mali prepustiť ešte dnes z nemocnice, ale vlastne nevie, čo bude ďalej. Mala mať tento týždeň vystúpenie so skupinou Maduar v Topoľčanoch, avšak netuší, či v takomto stave zvládne cestovanie a spievanie. Takisto sa tešila na to, že pôjde reprezentovať Slovensko na spevácku súťaž Slavjanskyj bazár do Bieloruska, kde ju nominovala naša ambasáda, ale aj jej účasť na tomto prestížnom podujatí je teraz ohrozená. 

Zdroj: FB I.B.

​Po hrozivej autonehode vo Vyšnom Nemeckom skončila Ivanna aj jej mama Maruška v michalovskej nemocnici...

(ars) 

Páčil sa vám článok?