V obývačke s Viktorom Horjanom sa stretnú najlepšie slovenské herečky. Môžete byť pri tom

14.12.2018
0
Milka Vášáryová a Viktor Horjan

Zdroj: Archív V. H.

Páčil sa vám článok?

V – club alebo tradičné Véčko si každý Bratislavčan spája s dobrou hudbou, koncertami a zábavou. No 28.januára sa toto kultové miesto zmení na obývačku, v ktorej sa stretnú skutočné osobnosti kultúrneho života. Známy a populárny herec z divadla GUnaGU Viktor Horjan bude „v domácom“ prostredí spovedať dve najlepšie slovenské herečky a svoje kamarátky Zuzanu Krónerovú a Milku Vášáryovú.

Bude to v novej talk šou Coming out – priznania slávnych. „Vlastne to ani nie je nová šou. Je to pokračovanie tej, ktorú som robil pred piatimi rokmi“ vysvetlil pre web bratislavskenoviny.sk Viktor Horjan. Obe dámy prezradia o sebe informácie, ktoré doteraz nikto v žiadnom médiu nečítal. S Viktorom Horjanom si humorne zaspomínajú na príjemné a aj nepríjemné situácie, v ktorých sa ocitli. Nielen bežní smrteľníci, aj herci zažívajú v živote situácie, v ktorých sa nemusia cítiť komfortne. Viktor Horjan každý mesiac bude spovedať známe tváre.

Ak chcete zažiť túto neopakovateľnú atmosféru, hrajte s nami o dva lístky na talk šou Viktora Horjana Coming out 28.1.2019. Stačí, ak nám napíšete mail na redakcia@banovinys. a do predmetu správy napíšte Viktor Horjan. Jedného z vás, ktorý získa dva lístky na toto predstavenie, vyberieme náhodným výberom.

(brn)

VIDEO: Tušili ste, že kráľ vianočných piesní Tom Jones oslavoval v Bratislave aj jedny zo svojich narodenín?

Ešte v živej pamäti môžeme mať ostatné vystúpenie legendy svetovej populárnej hudby Toma Jonesa z Veľkej Británie na Slovensku, teda presnejšie v Bratislave. Svoj koncert tu odohral 19. augusta 2015 na Bratislavskom hrade a ozvláštnil ho napríklad aj tým, že si počas neho urobil selfie s jednou zo svojich fanúšičiek. O tri roky predtým v našom meste oslavoval aj svoje 72. narodeniny...

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie