Festival Old's Cool Bratislava ponúka hudbu, tanec aj diskusiu o konšpiráciách

5.10.2018
0
OLD´S COOL Bratislava

Zdroj: OZ Zrejme

Páčil sa vám článok?

Koncerty, swingová tančiareň, medzigeneračný kvíz o 100 rokoch Československa, divadlo, workshopy aj prehliadka architektúry budú súčasťou programu medzigeneračného festivalu Old's Cool Bratislava. Vstup je zdarma.

Trojdňové podujatie sa začalo vo štvrtok podvečer. Informovali  o tom organizátori z občianskeho združenia Zrejme.

Z programu trojdňového podujatia, ktoré začalo vo štvrtok podvečer, upozorňujú napríklad na swingovú tančiareň s občianským združením Stále dobrí a Charlie Swing Dance Studio, vystúpenie kapely Geriatrio, prehliadku slovenského rozhlasu s jeho súčasnými a minulými "hlasmi" s architektom Martinom Zaičkom, workshop o nahlasovaní korupcie s Transparency International či diskusiu o konšpiráciách "Jedna babka povedala", ktorej hosťami sú Ján Benčík, Zuzana Panczová a Jakub Goda.

Zdroj: OZ Zrejme

Nad podujatím prevzal záštitu prezident Andrej Kiska. Pozvánkou a účasťou ho podporuje verejná ochrankyňa práv Mária Patakyová. Festival Old's Cool Bratislava bude v piatok (5.10.) a sobotu (6.10) pokračovať v kaviarni Berlinka a Satori stage na Mickiewiczovej ulici. Košická časť festivalu prebehne 12. a 13. októbra. 

Podrobné informácie o podujatí nájde verejnosť na facebookovom profile občianskeho združenia Zrejme.

(TASR) 

Páčil sa vám článok?