Duran Duran vystúpia v Bratislave

19.10.2006
Páčil sa vám článok?

Päť zakladajúcich členov hudobnej skupiny Duran Duran sa dalo po 18-ročnej prestávke opäť dokopy v roku 2002. Nahrali nový album a začali koncertovať. Medzi ich pozitívne rozhodnutia patrí aj túžba absolvovať turné po krajinách východnej a strednej Európy. Môžeme sa tešiť, pretože navštívia aj Bratislavu. Britskú kapelu Duran Duran uvidíte 15. októbra v Expo Aréne bratislavskej Incheby na Viedenskej ceste 7.

Počas svojej 28-ročnej existencie Duran Duran predali viac ako 70 miliónov albumov. Kombinácia rockových gitár s nákazlivými melódiami, nadčasové songy, vypredané štadióny, hystéria fanúšikov - to všetko z tejto britskej legendy robí jednu z najúspešnejsích hudobných skupín všetkých čias. Duran Duran vždy posúvali hranice pop music, trendy skôr určovali, než by ich nasledovali. Zažili mnoho pádov i vzostupov, ale zakaždým propagovali svoju jasnú víziu a nezameniteľný hudobný rukopis.

Fenomenálny úspech im zaručuje zaslúžené miesto na výslní populárnej hudby. Ich meno zdomácnelo vo všetkých kútoch sveta a rešpektujú ho celé generácie poslucháčov. Duran Duran majú za sebou bohatú a pestrú históriu, ale aj vzrušujúcu a dynamickú budúcnosť. 15. októbra 2006 sa bratislavský koncert stane jej súčasťou.

Páčil sa vám článok?