VIDEO: Populárna speváčka Oľga Szabová oslávila 75. narodeniny aj po posediačky

5.2.2017
0
Video: populárna speváčka oľga szabová oslávila 75. narodeniny aj po posediačky - Szabova
Páčil sa vám článok?

Legenda slovenskej populárnej hudby – speváčka Oľga Szabová - Velčovská sa 1. februára dožila významného životného jubilea – 75. narodenín, ktoré oslávila včera, teda v sobotu v rezidencii rodiny Velčovských v Podunajských Biskupiciach.

Radosť z príjemného stretnutia v kruhu svojich kolegov a priateľov jej nepokazil ani fakt, že ho musela absolvovať sediac na vozíku, nakoľko má po nedávnom páde poškodený bedrový kĺb. Oslávenkyni prišlo zablahoželať viacero osobností kultúrneho a spoločenského života, najmä spomedzi jej speváckych kolegov stredného prúdu. Medzi gratulantmi bola Marcela Laiferová, Maja Velšicová, Dušan Grúň či Zdeno Sychra. Prišla dokonca aj Nora Blahová, ktorá v ten deň takisto oslavovala svoje narodeniny.

„Olinke prišli popriať veľa zdravia muzikanti, bývalí členovia slávneho orchestra Juraja Velčovského, teda konkrétne Juraj Lehotský a Janko Čičmič s manželkami, ale aj kamarát a spolupracovník Miro Fančovič,  priatelia Kajo a Ľubka Rusekovci a tiež niekoľko novinárok,“ povedali o oslave Robert a Anderj Lecovci, ktorých umelecká agentúra so spevákmi a speváčkami stredného prúdu úzko spolupracuje. Podľa nich Oľga Szabová a jej kolegovia patria do generácie, na ktorú sa nesmie zabúdať a mali by sme si viac vážiť tieto osobnosti slovenskej hudobnej scény.  K jej najväčším hitom patrí skladba Mendocíno, ktorú si môžete pripomenúť:

 

(ars, foto: fbrl)

Páčil sa vám článok?