Ružinovčania si zasúťažia vo fotení selfie

3.2.2016
0
Ružinovčania si zasúťažia vo fotení selfie - znak_ruzinov
Páčil sa vám článok?

Najsympatickejšia „selfie“ fotografia je súťaž, ktorú Ružinov tento rok pripravil pre manželské páry. Poslaná selfie môže byť ľubovoľná - z dovolenky, oslavy či z bežného života.

Ide o jednu z aktivít, ktorou sa mestská časť Ružinov už druhý raz zapája do Národného týždňa manželstva (trvá od 8. do 14. februára 2016). Podmienky na súťaž splní každý pár, v ktorom aspoň jeden z manželov má trvalý pobyt v Ružinove. Fotografiu spolu s menami, adresou a telefonickým kontaktom potom treba zaslať mailom na adresu sutaz@ruzinov.sk najneskôr do 28. januára 2016.

Súťažiaci môžu vyhrať rôzne zaujímavé ceny, ako napríklad piknikový kôš, sadu príborov, kôš plný kozmetiky či iné veci do domácností.

Hlasovať sa bude do 3. februára 2016 prostredníctvom facebookovej stránky Národný týždeň manželstva 2016 v Ružinove, kde postupne zverejnia všetky poslané fotografie. Tri „selfie“ páry s najväčším počtom hlasov od návštevníkov stránky ocenia 9. februára 2016 na slávnostnom tanečnom večeri pre manželov z Ružinova.

(st)

Páčil sa vám článok?