Račianske vinobranie v septembri odpáli skupina HEX

18.8.2014
0
Račianske vinobranie v septembri odpáli skupina hex - racianske_vinobranie
Páčil sa vám článok?

Tohtoročné Vinobranie sa v uliciach Rače uskutoční od piatku 12. septembra do nedele 14. septembra 2014. Najväčším lákadlom bude tento rok najmä pestrý program, v rámci ktorého vystúpi v súčasnosti jedna z najpopulárnejších skupín - HEX, ďalej Vidiek, Andrej Šeban Band či obľúbení Belasí.

Hlavný program sa bude konať v čiastočne vynovenom račianskom amfiteátri. „Termín ukončenia celej rekonštrukcie je až v máji budúceho roku, čiže práce je tu ešte veľa. Na vinobraní budú návštevníci vidieť len malú časť rekonštrukcie a opráv, ktorými náš amfiteáter prechádza,“ povedal starosta Rače Peter Pilinský.

Okrem spomínaných hudobných celkov si návštevníci budú môcť pozrieť aj SĽUK, Jožka Černého s cimbalovkou a až do polnoci sa budú môcť zabávať na tradičnej Oldies párty Rádia VIVA.
Na návštevníkov budú samozrejme čakať stánky s vínom, burčiakom, jedlom, aj remeselnými výrobkami, ktoré sa budú tiahnuť po ulici Barónka, ďalej po Alstrovej ulici, na Námestí Andreja Hlinku a kolotoče budú tak ako po minulé roky na Rustavelliho ulici.

Tento rok sa v rámci Vinobrania bude krstiť nová kniha o Rači, krstnými rodičmi budú herečka Eva Krížiková a operný spevák Martin Babjak.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?