V nedeľu sú na Divokej vode Preteky kačíc

28.6.2013
0
V nedeľu sú na divokej vode preteky kačíc - preteky_kacic_2013
Páčil sa vám článok?

V nedeľu 30. júna 2013 od 12.00 h budú v areáli Divoká voda v Čunove už 6. benefičné Preteky kačíc. V umelom vodnom kanáli budú plávať umelé kačice, ktoré si ľudia symbolicky adoptujú. Kačicu môže mať každý, stačí si ju adoptovať na www.pretekykacic.sk a dar venovať niektorej z neziskových organizácií.

Majitelia najrýchlejších kačíc získajú originálne ceny. Veselé budú aj raftové preteky zamestnancov firiem, ktoré podujatie a jeho zámer podporujú ako aj preteky firemných kačíc. Bratislavčania sa môžu tešiť aj na posádku dvoch hereckých osobností, doplnenú vyžrebovanými návštevníkmi.

Počas celého podujatia bude program pre deti aj dospelých. Areál Divoká voda pripravil na tento deň akciové ceny svojich služieb a všetky deti, ktoré prídu s vysvedčením, dostanú odmenu.

Výťažok z podujatia bude použitý na podporu zmysluplných aktivít neziskových organizácií, ktoré sú zapojené do projektu Preteky kačíc: Divé maky, Mládež ulice, Námestie pre ľudí, Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom, Zelená hliadka alebo Komunitná nadácia Bratislava, ktorá preteky organizuje.

(knb)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2013 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?