ELAM klub chystá oslavu 30. narodenín

15.9.2012
0
Elam klub chystá oslavu 30. narodenín - Elam 30
Páčil sa vám článok?

Tento rok vysokoškolský ELAM klub oslavuje 30. výročie založenia. Ako poďakovanie za priazeň pre všetkých svojich minulých i budúcich návštevníkov pripravil veľkolepú open air party, ktorá sa uskutoční 28. septembra 2012 od 16.00 h v Mlynskej doline. Vystúpia populárne slovenské kapely a program vyvrcholí o polnoci krájaním torty a narodeninovým ohňostrojom.

Je to už 30 rokov, čo si prví študenti ubytovaní na internáte Mladosť v Mlynskej doline uvedomili, že potrebujú priestor, kde by sa mohli stretávať a tráviť svoj voľný čas. Preto v roku 1982 vznikol ELAM, klub „ELektrikárov A Mladých". Od založenie poskytuje svojim členom, ako aj všetkým ostatným študentom miesto na realizáciu nápadov, je strediskom študentskej zábavy, ponúka kultúru i umenie.

Počas 30-ročnej histórie navštívilo ELAM klub množstvo študentov, no obľubu si získal aj medzi ostatnými mladými ľuďmi v Bratislave. Mnohí sa do klubu radi vracajú aj po rokoch a na chvíle prežité tu spomínajú len v dobrom. Potvrdzujú to aj slová jedného zo zakladajúcich členov... „ Skutočne je to krásny pocit byť hosťom v takom krásnom klube, ako je Elam, a pritom si uvedomovať, že som bol pri jeho zrode."

Príďte i vy osláviť 30. narodeniny v súčasnosti už jediného vysokoškolského klubu na Slovensku! Viac info na http://www.elam30.sk/

(brn)

Páčil sa vám článok?