The Australian Pink Floyd Show opäť v Bratislave

6.11.2011
0
Páčil sa vám článok?

The Australian Pink Floyd Show, najznámejšia „tribute“ kapela sa v budúcom roku vráti na Slovensko. S koncertom Exposed In The Light vystúpia 17. januára 2012 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Informáciu pre TASR poskytla PR manažérka agentúry 212 Ivana Hudecová.

The Australian Pink Floyd Show, známi aj pod skratkou TAPFS sa k nám vrátia po necelom roku, keď s koncertom Big Pink Greatest Hits sa predstavili 2. februára v bratislavskej Incheba Expo Aréne a o deň neskôr v košickej Steel Aréne.

Vznik kapely sa datuje na rok 1988, pochádzajú z austrálskeho mesta Adelaide. Kapele sa podarilo ako jedinej obnoviť vzhľad, atmosféru a zvuk koncertov Pink Floyd, to všetko umocnené a dosiahnuté použitím laserov, obrovských obrazoviek s inteligentnými svetlami či rekvizít. TAPFS sú známi po celom svete, najmä ako jediná tribute kapela, ktorej sa podarilo z lokálnej skupiny vypracovať na svetoznámu formáciu. The Australian Pink Floyd Show sú veľmi talentovaní muzikanti, úzkostlivo dbajúci na sebe menší detail v hudobnom vyjadrení svojich vzorov, a tak prinášajú skutočne vernú show, ktorá nenechá žiadneho fanúšika Pink Floyd chladným. Celá kapela a každá ich show je nadšene podporovaná samotným Davidom Gilmourom.

Za posledných päť rokov, kedy kapela koncertuje so stále novými a dokonalejšími show po celom svete, sa zástupy ich obdivovateľov poriadne rozrástli. Každý ich fanúšik vie, že ich koncerty sľubujú nevšedný hudobný i vizuálny zážitok. V roku 2010 zožali zatiaľ najväčší úspech so show Big Pink Greatest Hits, kedy nielen fanúšikovia označili túto show ako najdokonalejšiu a najveľkolepejšiu. Aj úplne nový program Exposed In The Light sľubuje nevšedný zážitok pri skladbách ich legendárneho vzoru.

(TASR)

Páčil sa vám článok?