Bratislavský Volkswagen navštívilo 25 000 ľudí

12.6.2010
0
Páčil sa vám článok?

Na deň otvorených dverí bratislavského závodu spoločnosti Volkswagen Slovakia sa prišlo v sobotu 12. júna 2010 pozrieť takmer 25 000 ľudí. Na návštevníkov okrem krásneho počasia čakalo množstvo zaujímavých atrakcií pre deti i dospelých.

Bratislavský závod žije nielen autami, ale aj futbalom. Malí i veľkí prežili na dni otvorených dverí atmosféru majstrovstiev sveta vo futbale a Afriky, mohli pozorovať levy, tigre a opice v cirkuse Alex, či vydať sa na safari jazdu Touaregom po off-roadovej dráhe. Priamo v areáli závodu vystúpili africké skupiny – Mbunnda Afrika, či Duo Percofónia feat. Mamdou and friends zo Senegalu. Z Demokratickej republiky Kongo predviedli tradičné oblečenie a zvyky príslušníkov kmeňa Pende. Mnohí tiež vyskúšali rozmanité chute čajov, či káv v pohodovej atmosfére pravého beduínskeho stanu.

Z hlavného pódia zaspievali a zahrali Polemic, Misha, Maduar a Jan Bendig. Celým programom návštevníkov sprevádzala moderátorská dvojica Adela a Sajfa. Veľký úspech zožalo skupinové bubnovanie, ale záujem bol aj o autogramy našich olympionikov Anastasie Kuzminovovej a Pavla Hurajta. Zrelaxovať sa dalo pri atmosfére filmov Pavla Barabáša.

Ako na každom dni otvorených dverí, nechýbali ani prehliadky výrobných priestorov, jazdy vozidlami vyrábanými v Bratislave na offroade i testovacej dráhe, či pre deti možnosť pomaľovať si karosérie Touarega, Audi Q7 a Porsche Cayenne presne tak, ako sa im zdali najkrajšie. Všetci návštevníci si mohli súťažiť a vyhrať niektorú zo zaujímavých cien tomboly. Gratulujeme víťazom a ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili!

(vw)

Páčil sa vám článok?