Oheň a ľad na jar v Teátre Wüstenrot

20.3.2010
0
Páčil sa vám článok?

V Teátre Wüstenrot na Trnavskom mýte 1 ponúkajú v druhej polovici marca koncerty aj rozhovory a írečitý český humor. Prvý koncert sa uskutoční 22. marca o 19.00 h a vystúpia na ňom Hana a Petr Ulrychovci so skupinou Javory.

V nedeľu 28. marca o 17.00 h sa v Teátre Wüstenrot uskutoční ďalší koncert pod názvom Oheň a ľad. Koncert neopakovateľného výrazu a fascinujúcej intenzity, temperamentu a majstrovskej precíznosti. Muzikantsky zrelé hudobné teleso Orchester Eugena Botoša-Violin Orchestra Bratislava a sólistka Mária Eliášová pripravili program od populárnej klasiky - napr. Šabľový tanec, cez národné - cigánske, grécke, ruské a iné skladby, operety a muzikál až po džez...

Dvojica Karel Šíp a Josef Alois Náhlovský je bezpochyby jednou z najzábavnejších “postavičiek” humoru v Česku. Ich prvé vystúpenie bolo v Teátre Wüstenrot koncom februára a 25. marca 2010 o 19.00 h je pripravené ďalšie spoločné posedenie humoristov s divákmi. Všechnopartička je divadelné spracovnie Šípovej šou na obrazovkách ČT1. “Je to minišou o dvoch ľuďoch. Na rozdiel od mojej televíznej šou nemám troch hostí, ale len jedného. Nečakajte žiadne laserové efekty, skôr sa to nesie v komornom duchu,” povedal Karel Šíp.

(dš)

Páčil sa vám článok?