Sneh a chrípka spomalili roznášku novín

2.1.2009
0
Páčil sa vám článok?

Záľaha snehu, ktorou tohtoročná zima obdarila Bratislavu, zaskočila mnohých obyvateľov mesta. Veď kto by si pomyslel, že v polovici februára môže v Bratislave napadnúť nejaký sneh.

Situácia v uliciach mesta bola v prvých hodinách a dňoch kritická, čo potvrdili viacerí správcovia mestských komunikácií. Presvedčiť sa o tom mohli všetci Bratislavčania, ktorí v sebe našli odvahu a vyrazili do nečasu, ktorý na niekoľko dní ovládol mesto.

K snehovej kalamite sa v uplynulých dňoch pridala aj chrípková epidémia, ktorá síce v Bratislave nevypukla naplno, ale čiastočne ju zasiahla a niektorých kolportérov Bratislavských a Staromestských novín vyhnala do postelí. Aj preto sa posledné vydanie novín dostalo k Bratislavčanom s čiastočným oneskorením, za čo sa vám. pochopiteľne, ospravedlňujeme.

Všetkých čitateľov opakovane informujeme, že aktuálne vydanie BRATISLAVSKÝCH NOVÍN nájdu v Bratislavskej informačnej službe (BIS) na Klobučníckej ulici 2. Najnovšie vydanie STAROMESTSKÝCH NOVÍN je u informátora Miestneho úradu na Vajanského nábreží 3. Distribúcia každého vydania novín trvá vzhľadom na výšku nákladu (184 000) najviac 7 dní, väčšia časť nákladu je však roznesená už v priebehu prvých štyroch dní.

(red)

Páčil sa vám článok?