Distribúcii novín môžu pomôcť aj čitatelia

31.12.2008
0
Páčil sa vám článok?

Niektorí z našich čitateľov sa sťažujú, že nie vždy nájdu vo svojich poštových schránkach Staromestské či Bratislavské noviny. Tých problémov, ktoré distribúciu takého vysokého nákladu novín do všetkých bratislavských domácností zákonite sprevádzajú, je hneď niekoľko.

Preto sa aj touto cestou chceme obrátiť na Bratislavčanov, aby aj oni prispeli k lepšej distribúcii novín. Riešenie problémov, s ktorými sa kolportéri novín stretávajú, je totiž práve v rukách obyvateľov mesta.

Ak ste noviny nenašli, príčinou mohli byť nefungujúce zvončeky alebo elektrický vrátnik, vchod bol uzamknutý na kľúč, obyvatelia neboli ochotní otvoriť bránu, nemali záujem o noviny, bol voľne pustený zlý pes, distributér bol vyhodený domovníkom alebo obyvateľom domu, poštová schránka bola preplnená alebo poškodená. Ak niektorá z týchto možností je príčinou, prečo sa k vám nedostali naše noviny, pokúste sa ju, prosím, odstrániť.

Veríme, že nespokojných čitateľov bude čo najmenej. Posledné minuloročné číslo nebolo zo spomenutých príčin doručené len do 1,9 % domácností z celkového počtu 184 000.

(red)

Páčil sa vám článok?