Dalibor Janda oslavuje v Istropolise

27.9.2008
0
Páčil sa vám článok?

Narodeninové koncertné turné českého speváka pop-music Dalibora Jandu bude mať zastávku aj v Bratislave. V Dome kultúry Istropolis na Trnavskom mýte 1 odznejú 9. októbra 2008 jeho najväčšie hity.

Od čias, keď Dalibor Janda prvýkrát vstúpil vtedy ešte neskúsenou nohou na koncertné pódium, uplynulo dvadsaťpäť rokov. Odvtedy mierne zošediveli spevákovi vlasy a jeho tanečné kreácie možno trochu stratili na výbušnosti. Texty jeho pesničiek a ich melodické stvárnenie však neskĺzli do rutiny a dodnes v nich neabsentuje tvorivosť.

Aj keď rôzni pochybovači môžu umelcovi vyčítať určitú inklináciu k „večne mladým“ diskotékovým melódiám, nemôžu poprieť fakt, že práve táto parketa je spevákovi najbližšia a tak mu slúži ku cti, že sa ako správny šuster drží svojho kopyta.

Dvadsaťpäť rokov je dôvod na oslavu. A tak Dalibor Janda vyráža na koncertné turné so zastávkou v Bratislave. Špeciálnym hosťom turné je speváčka Ilona Csáková a spevákova dcéra Jiřina, ktorá predstaví dve piesne zo svojho premiérového singlu.

„Živé koncerty sú pre mňa výzva, veľmi sa na ne teším,“ komentuje svoj vstup v Jandovom vystúpení Ilona Csáková. Oboch spevákov teda môžete vidieť 9. októbra na koncerte v Istropolise, ktorý je aj oslavou 55. narodením Dalibora Jandu.

(dš)

Páčil sa vám článok?