Milí Bratislavčania,

4.9.2008
0
Páčil sa vám článok?

po úspešnom júnovom celobratislavskom vydaní Staromestských novín sme z vašich ohlasov pochopili, že takéto noviny potrebuje celá Bratislava. Preto k vám prichádzame s prvým vydaním BRATISLAVSKÝCH NOVÍN, ktoré budete odteraz zadarmo dostávať každé dva týždne do vašich poštových schránok.

Ide o mladšieho súrodenca Staromestských novín, s ktorým majú Bratislavské noviny rovnakú grafickú i obsahovú úpravu. Spolu tak dosiahnu náklad neuveriteľných 184 000 kusov, ktoré budú distribuované do všetkých bratislavských domácností.

Na dvanástich stranách vám dvakrát za mesiac budeme prinášať tie najzaujímavejšie informácie zo života Bratislavy, jej mestských častí a všetkých Bratislavčanov. Chýbať nebudú zaujímavé rubriky, na spolupráci sme sa dohodli s viacerými známymi Bratislavčanmi, priestor dostanú vaše listy, postrehy a nápady.

So spomienkami sa vám bude prihovárať Július Satinský, pravidelné miesto dostanú aj postrehy Bratislavčana na cestách - svetobežníka Borisa Filana, s históriou mesta vás zoznámi Štefan Holčík. Nezabudli sme ani na športové a kultúrne dianie v našom meste.

V novinách teda nájdete všetko, čo správny Bratislavčan potrebuje o svojom meste vedieť. Bratislavské a Staromestské noviny sa tak stanú priateľom každého Bratislavčana, ktorému záleží na tom, aby jeho mesto bolo ešte krajšie, aby sa nám tu všetkým žilo lepšie.

Dovoľte nám preto, milí Bratislavčania, aby sme vás navštevovali pravidelne a vždy vám porozprávali o všetkom, čo sa v Bratislave stalo či ešte len stane. Veríme, že si obľúbite Bratislavské noviny tak, ako ste si obľúbili mesto v ktorom žijeme. A keď nás nájdete opäť vo svojej poštovej schránke, nezabudnite, že Bratislavské noviny si treba prečítať, a nie odhodiť ich s reklamnými letákmi medzi odpadky. Lebo tie pravé a najčítanejšie BRATISLAVSKÉ NOVINY vám vždy zvestujú, čo sa deje v meste.

Redakcia

Páčil sa vám článok?