Václav Vydra a Věrní abonenti v DK Dúbravka

18.1.2008
0
Páčil sa vám článok?

Na posledné januárové dni, pripravil Dom kultúry v Dúbravke pre svojich divákov české lahôdky hudby a divadelnej komédie.

V divadelnej komédii Antonína Procházku Věrní abonenti budú mať diváci možnosť vidieť manželský pár, ktorý si oneskorene kupuje abonentky na predstavenia. Aj keď sú v divadle k stálym hosťom veľmi ústretoví, manželom môžu ponúknuť už len abonentky, ktoré ich usádzajú na opačný koniec radu v hľadisku.

A tak doteraz verný manžel dostane lístok vedľa pôvabnej mladej dámy, do ktorej sa počas divadelnej sezóny zamiluje. Ako sa bude vyvíjať vzťah manželov? A ako bude napredovať nové milostné vzplanutie? Odpoveď vám dá komédia, ktorej podtitul jemne naznačuje, že každý z partnerov musí prejsť krízou, aby si uvedomil kvalitu vzťahu aj cenu svojho partnera.

Či je to naozaj tak, môžete sa presvedčiť 28. januára o 19.00 h. v divadelnej komédii Věrní abonenti v DK Dúbravka na Saratovskej ulici 2/A. V réžii Antonína Procházku hrajú vynikajúci českí herci Václav Vydra, Jana Boušková, Kateřina Hrachovcová, Andrea Černá a ďalší.

(dš)

Páčil sa vám článok?