Vážení čitatelia!

28.10.2007
0
Páčil sa vám článok?

Dovoľte, aby sme vám ešte raz zaželali do nového roku veľa zdravia, šťastia, pracovných úspechov a domácej pohody. Želáme vám, aby ste uskutočnili všetko, čo ste si na prahu nového roku predsavzali vykonať.

Veríme, že rok 1999 bude lepší pre vás všetkých, že aj v našom meste zavládne príjemná atmosféra, zlepšia sa medziľudské vzťahy a Bratislava bude ešte krajšia a atraktívnejšia.

Aj naša redakcia privítala nový rok s predsavzatím, že svoju prácu budeme robiť ešte lepšie a profesionálnejšie. Aby ste aj v roku 1999 dostávali do poštových schránok kvalitné Bratislavské noviny, ktoré vás budú včas a presne informovať o všetkom, čo sa stalo, či ešte len stane v našom meste alebo vo vašej mestskej časti, či na vašej ulici.

V novom roku sme urobili aj niektoré zmeny v štruktúre novín, niektoré rubriky sme presunuli, iné sme zrušili. Zážitky Bratislavčana na cestách sme spolu s Bedekerom gurmána a rubrikou Napísali ste nám presunuli na 4. stranu, kde budú mať odteraz svoje stabilné miesto. Monotematickú stranu Predstavujeme bratislavské mestské časti sme presunuli na 6. stranu, rubriku Bratislavské naj... , ktorá bola doteraz na 11. strane, sme z technických príčin zrušili. Aj naďalej budú prvé tri strany venované aktuálnemu spravodajstvu, na 9. strane bude dominovať šport a spotrebiteľská poradňa Zákazník je pán. Spomienková 11. strana zostane priestorom pre Pamätníkov histórie, Spomienkový album či zážitky Júliusa Satinského Chlapci z dunajskej ulice. Posledná 12. strana bude aj naďalej určená milovníkom divadla a filmového umenia.

Niektorí z vás si sťažujú, že Bratislavské noviny nedostávajú pravidelne do svojich schránok. Spolu s našou distribučnou spoločnosťou sa snažíme všetky nedostatky v donáške novín odstrániť. Ak by sa predsa len noviny nedostali až k vám, nájdete ich v priestoroch Bratislavskej informačnej služby (BIS) na Klobučníckej ulici 2. Kedy vychádza najbližšie číslo, čítajte na posledne strane vľavo dolu.

Dobré čítanie, priatelia!

Páčil sa vám článok?