Vo Vrakuni bude v sobotu Deň mestskej polície

2.10.2007
0
Páčil sa vám článok?

Futbalový štadión v mestskej časti Vrakuňa bude v sobotu patriť mestským policajtom a ich rodinným príslušníkom, ktorí spolu oslávia Deň mestskej polície. Ako ďalej informoval hovorca Mestskej polície Peter Pleva, program sa začne o 8.00 h a pre dospelých, aj pre ich deti sú pripravené rôzne súťaže.

"Mestskí policajti budú tradične súťažiť v minifutbalovom turnaji o Putovný pohár náčelníčky Mestskej polície a novinkou bude gurmánska súťaž v príprave kotlíkového guláša," uviedol Pleva.

Začiatok varenia guláša je plánovaný o 9.00 h s tým, že hotové jedlá začne komisia degustovať po 12.00 h. Pre deti zamestnancov sú pripravené súťaže ako beh vo vreci, zdolávanie prekážkovej dráhy či preťahovanie lanom, vyhrať môžu zaujímavé darčeky. K dispozícii budú aj zvieratká, ktoré na podujatie prisľúbila bratislavská zoo. Po celý čas bude k dispozícii miestny bufet s občerstvením.

Na tohtoročný turnaj v minifutbale sa okrem minuloročných víťazov Okrskovej stanice Mestskej polície Staré Mesto prihlásili aj futbalisti reprezentujúci okrskové stanice Petržalka, Ružinov, Dúbravka, Nové Mesto a premiéru budú mať aj policajti zo Stanice zásahu Pultu centrálnej ochrany. Turnaj sa bude hrať systémom každý s každým v dĺžke 2x10 minút.

Do súťaže vo varení o najchutnejší guláš sa okrem spomínaných družstiev zapoja aj družstvá veliteľstva mestskej polície a prevádzka Pultu centrálnej ochrany, súťažiť bude dokonca i náčelníčka Mestskej polície Zuzana Zajacová.

(sita)
Páčil sa vám článok?