T-Com Fiesta sa končí veľkým finále

30.8.2007
0
Páčil sa vám článok?

Do ulíc Bratislavy sa začala vkrádať jeseň, no nás čakajú ešte posledné dva dni s letnou zábavou. T-Com Fiesta sa v tej tme stáva komornejšou svojou neskoroletnou atmosférou, ale určite nie temperamentom účinkujúcich.

Zdá sa, že festival mestskej zábavy sa stal prirodzenou súčasťou večerného mesta a koncotýždňového programu Bratislavčanov v ňom.

V historickom centre sa predstavila takmer stovka umeleckých súborov z celého sveta, napríklad aj z Brazílie, Kuby, Indie, Česka, Japonska, Argentíny. Bratislavčania videli etnohudobníkov, džezmenov, spevákov, tanečníkov, akrobatov, žonglérov, mladých ľudí, ktorí predstavili najnovšie pouličné trendy ako hip-hop, le parkour, jojo freestyle, performance, až po pravý pouličný karneval z Brazílie.

V piatok 31. augusta sa končí T-Com Fiesta veľkým finále súťaže amatérskych súborov o titul Objav Fiesty. Päť súborov, ktoré v internetovom hlasovaní získalo najviac vašich hlasov, sa predstaví na Hlavnom námestí. Porota určí absolútneho víťaza, a ten získa finančnú odmenu 100 000 korún. Príďte ich povzbudiť a spolu takto ukončiť letnú fiestu.

(vol)

Páčil sa vám článok?