Double.X je prvý z letných festivalov

21.6.2007
0
Páčil sa vám článok?

V sobotu 30. júna sa na brehu Slnečných jazier v Senci otvoria brány štvrtého ročníka úspešného podujatia Double.X, ktoré aj tento rok odštartuje letnú festivalovú sezónu.

Celý večer sa odohrá na viacerých žánrovo odlišných pódiách, kde sa spoja koncerty s klubovou hudbou, avšak všetky vystúpenia sa budú niesť v znamení súčasnej progresívnej tanečnej hudby.

Festival ponúkne veľké množstvo nielen svetoznámych umelcov, ale predstaví sa aj kompletná slovenská DJ-ská špička.

Hlavným ťahákom bude vplyvná americká rapová legenda z newyorskej štvrte Queens - Kool G Rap, ľudí zapálených pre elektronickú hudbu určite poteší set D Bridgea z Bad Company vs Rakúšan D Kay či exkluzívne spoločné „back to back“ vystúpenie ruského dnb kráľa Paula B, ktorý zahrá spolu so slovenskou jednotkou Larrym. Pozvanie prijali aj svetové mená v oblasti techna - Michael Burkat a Andreas Kremer.

Double.X, to však nie je iba hudba. K takejto akcii patrí aj letné kino postavené priamo na vode, oddychový priestor chillout, ktorý bude prepojený s drevenou loďou, grafitti a ešte omnoho viac.

Kvalitný zvuk, originálne dekorácie, zaujímavé projekcie a v prvom rade priateľská a príjemná atmosféra - to sú hlavné atribúty jediného seneckého festivalu Double.X.

(sas)
Páčil sa vám článok?