V nedeľu bude koncert Spev pre Afriku

23.5.2007
0
Páčil sa vám článok?

V nedeľu 27. mája o 19.30 h bude Kostole Najsvätejšieho Spasiteľa na Františkánskom námestí benefičný koncert Spev pre Afriku, výťažok z ktorého pôjde na podporu boja proti AIDS v Afrike.

Ide už o druhé takéto podujatie, ktoré v spolupráci so Spoločnosťou Ježišovou usporiada bratislavský zbor Chorus Salvatoris. Okrem neho na koncerte vystúpia aj vokálna skupina Tiramisu, Blumentálsky spevácky zbor a vokálny súbor Close Harmony Friends.

Koncert je pokračovaním vlaňajšieho  benefičného koncertu, ktorého výťažok vyše 138 tisíc korún bol použitý na dobudovanie Centra Nádeje Loyola v meste Lomé v africkom štáte Togo a na osvetové akcie pre mladých ľudí zamerané na boj proti vírusu HIV a chorobe AIDS. Tento rok bude výťažok koncertu použitý na podporu nutričného projektu v Centre Nádeje Loyola.

Koncert bude naživo vysielať rádio Lumen ako aj TV Noe, takže si ho budú môcť vypočuť aj tí, ktorí sa na ňom nemôžu zúčastniť. Prispieť na účel zbierky je možné aj zaslaním finančných prostriedkov na účet v Ľudovej banke číslo 4000910627/3100 (VS: 112).

(brn)

Páčil sa vám článok?