Trhovisko Miletičova opäť otvoria, avšak len v obmedzenom režime

12.3.2020
0

Zdroj: ac

Páčil sa vám článok?

Trhovisko Miletičova v bratislavskom Ružinove bude od soboty (14. 3.) opäť pre verejnosť otvorené. Nový koronavírus sa u jednej z predajkýň oblečenia nepotvrdil.

Trhovisko však bude fungovať v obmedzenom režime. Informuje o tom mestská časť na sociálnej sieti. "Už od soboty bude trhovisko opäť fungovať. Ale len zelenina, ovocie, potraviny, teda rovnako ako v prípade nákupných centier. Stravovacie zariadenia budú k dispozícii maximálne do 18.00 h," približuje samospráva.

Trhovisko Miletičova v stredu (11. 3.) o 12.00 h uzavreli a začali dezinfikovať. Išlo o preventívne opatrenie, keďže jedna z predajkýň oblečenia, ktorá mala mať pozitívnu cestovateľskú anamnézu, bola v utorok (10. 3.) večer hospitalizovaná. Prejavy jej ochorenia boli totožné s prejavmi ako bežnej chrípky, tak aj nového koronavírusu.

Ústredný krízový štáb pritvrdil - zatvárajú sa letiská, školy, lyžiarske strediská a nákupné centrá budú fungovať v obmedzenom režime

Ústredný krízový štáb prijal v rámci boja s koronavírusom tvrdé preventívne opatrenia, ktoré sa dotknú všetkých oblastí nášho života. Pozrite si, aké nové obmedzenia nás čakajú v oblasti dopravy, školstva, stravovania či nakupovania počas najbližších 14 dní... Premiér Peter Pellegrini po skončení zasadnutia krízového štábu oznámil, že sa ako prvé budú zatvárať lyžiarske strediská, aquaparky, diskotéky, ale hotely a reštaurácie by mali zostať otvorené.

(TASR)

Páčil sa vám článok?