Predpoludním bolo v meste 17 dopravných nehôd

23.4.2007
0
Páčil sa vám článok?

Začiatok pracovného týždňa je pre vodičov kvôli veľkému počtu vozidiel prichádzajúcich do Bratislavy obzvlášť komplikovaný, nakoľko aj malá dopravná nehoda môže spôsobiť v dopravnej špičke dlhotrvajúce čakanie, prípadne až odklon dopravy.

Počas predpoludňajších hodín bratislavská polícia zaznamenala 17 dopravných nehôd, pri ktorej sa ľahko zranila jedna osoba. Najviac, šesť dopravných nehôd sa stalo v okrese Bratislava 2. Niektoré nehody viac, či nemej skomplikovali, či spomalili premávku.

Krátko pred 8.00 h ráno došlo na Botanickej ulici v smere na most Lafranconi k zrážke dvoch nákladných áut. Pri nehode sa ľahko zranil jeden z vodičov. Pravdepodobnou príčinou bolo nedodržanie bezpečnej vzdialenosti medzi vozidlami, alkohol sa ani u jedného z vodičov nezistil. Prilbižne dve hodiny bola doprava presmerovaná do jedného jazdného pruhu a riadili ju policajti.

Pred 9.00 h na bratislavskom obchvate v smere od Senca na Prístavný most dopravu spomalila zrážka dvoch osobných áut. Nehoda sa našťastie zaobišla bez zranení, alkohol u vodičov zistený nebol. Pravdepodobnou príčinou bolo nedodržanie bezpečnej vzdialenosti medzi vozidlami. Škoda na vozidlách sa odhaduje na 70 000 korún. Dopravu na mieste riadili policajti, cesta bola prejazdná v jednom jazdnom pruhu.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?