O zastávku sa nikto nestará

14.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Prístrešok na zastávke električiek v Karlovej Vsi, zastávka Lackova, je rozbitý už tretí rok. Zatiaľ to, zdá sa, nikomu prekážalo, hoci zo všetkých strán na čakajúcich na električky prší, fúka, sneží a prská od okoloidúcich áut.

Zaujímavé, že prístrešok hneď oproti - pri kostole je komplet zasklený. Nemienim stále mrznúť, tak som pri vidine nastávajúcej jesene volala podľa môjho názoru kompetentných, nech sa postarajú o opravu.

Na miestnom úrade v Karlovej Vsi ma urazene odbili, že to nie je ich problém, vraj mám volať Dopravný podnik. Tam mi po dvoch telefonátoch oznámili, že sa tým má zaoberať magistrát. Tam mi pani XY na dopravnom odbore nevrlo namietla, že treba lokalizovať presné miesto problému. Má ho tam udané už asi šesť týždňov, no na zastávke sa s ničím dosiaľ nepohlo.

Som veľmi zvedavá, kam idú moje dane, keď na riešenie takéhoto každodenného problému údajne nie sú peniaze. Radšej si ich potom budem odkladať a následne si kúpim drahú limuzínu ako vedúci úradov, ktoré slúžia akurát na to, aby orodovali za svoje opätovné zvolenie. Nech ma skúsi niekto presvedčiť o opaku.

Jana Špániková, Karlova Ves
LIST ČITATEĽA

Páčil sa vám článok?