Rozsiahle kolóny: Z Patrónky smerom na Kramáre spadlo trolejové vedenie

12.1.2022
0
Trolejbus - Kramáre

Zdroj: Google maps

Páčil sa vám článok?

Problém s premávkou MHD. V Bratislave smerom z Patrónky na Kramáre spadlo trolejové vedenie.

Trolejbusy sú odstavené v oboch smeroch, v okolí sa tvoria kolóny. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

Cez Kramáre nepremávajú linky mestskej hromadnej dopravy (MHD) 42, 45 a 64. Namiesto nich premávajú náhradné autobusy a dočasne aj linka 21.

"Dlhé kolóny sú na Kramároch v oboch smeroch, ale aj v Mlynskej Doline a na D2 už na vjazde do Bratislavy zo Stupavy, zdržíte sa viac ako 30 minút," upresnila Zelená vlna.

Dopravný podnik taktiež informuje, že aktuálne meškanie liniek MHD v okolí zastávky Patrónka, respektíve Suchý mlyn, je do 30 minút.

Linky 42 a 64 sú odklonené od zastávky Magurská smer Nemocnica Kramáre na náhradnú konečnú Národný ústav srdcových a cievnych chorôb (NÚSCH). "Po trase hlavná stanica - Sokolská - Bárdošova - Nemocnica Kramáre - Patrónka - Červený most a späť premáva náhradná doprava," približuje mestský dopravca.

Trolejbusová linka 47 má skrátenú trasu od zimného štadióna po Valašskú a späť.

Dopravu totiž komplikujú aj viaceré nehody či iné problémy. Pri odpočívadle Lamač v smere zo STUPAVY blokuje pokazený autobus  jeden jazdný pruh, vznikajú tu kolízne situácie

Nehodu evidujú aj na Panónskej ceste pri nákupnom centre v smere na Most SNP, kde sa na konci pripájacieho pruhu zrazili dve autá. Nehodu dokumentujú tiež na Smolenickej ulici, zdržanie je v oboch smeroch nárazové.

Na výjazde z Einsteinovej ulice na Most Lanfranconi nahlásili odstavené auto.

(tasr, ms) 

Páčil sa vám článok?