Doprava v hlavnom meste i do Bratislavy sa začína opäť komplikovať

24.11.2021
0

Zdroj: Zelená vlna RTVS

Páčil sa vám článok?

Doprava v hlavnom meste i smerom do Bratislavy sa začína v stredu ráno opäť komplikovať. Vodiči hlásia viaceré kolóny, plynulosť dopravy obmedzuje aj niekoľko nehôd. Informuje o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

Nehodu dokumentujú na Moste Apollo smerom do Petržalky (na fotografii), blokovaný je ľavý jazdný pruh, vodiči musia počítať so zdržaním. Vodiči si v kolóne postoja aj na diaľnici D1 od nákupného centra na Ivanskej ceste po Prístavný most, zdržanie je 20 minút.

Nehoda autobusu MHD na Moste Apollo sa zaobišla bez zranení cestujúcich aj vodiča. Uviedol to hovorca Dopravného podniku Bratislava Martin Chlebovec.

"Vodič autobusu v pravom jazdnom pruhu obchádzal prekážku (cudziu dopravnú nehodu) preradením do ľavého jazdného pruhu, pričom pri tomto manévri dostalo vozidlo šmyk, následkom čoho prišlo k slabému nárazu ľavej bočnej strany autobusu o zvodidlá," priblížil Chlebovec. Škodu na vozidle odhaduje dopravca na zhruba 100 eur.

Dopravné komplikácie na Moste Apollo si ráno nakrátko vyžiadali smerom do Petržalky čiastočné prerušenie premávky autobusov liniek 50, 68, 87, 88 a 90.

Nehodu hlásia aj na diaľnici D2 za Stupavou v smere do Bratislavy, kde sa zrazili dve dodávky a auto. Úsek je momentálne neprejazdný. Zdržanie je hlásené minimálne na 30 minút. Nehodu dokumentujú aj v Moste pri Bratislave - Studenom, kde sa na križovatke zrazil kamión s dodávkou. Úsek je taktiež neprejazdný.

(TASR)

Páčil sa vám článok?