Vodiči sa zdržia na vjazdoch do Bratislavy, ale aj v meste

20.10.2021

Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Páčil sa vám článok?

V Bratislave a okolí sa v stredu ráno tvoria kolóny, dôvodom je aj nehoda. Informuje o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

Nehoda sa stala na D4 v križovatke s D2 zo Stupavy v smere do Bratislavy-Devínskej Novej Vsi, nárazovo sa tvoria kolóny. Vodiči sa zdržia aj na vjazde do Bratislavy po R7 zo Šamorína, a to 15 minút. Rovnaké zdržanie ich čaká na starej Seneckej ceste pri Metre v smere do Bratislavy. Do 15 minút si počkajú na D2 na trase Stupava - Lamač - tunel Sitina.

V Bratislave si vodiči v kolóne počkajú na kruhovom objazde vo Vajnoroch z Rače, a to 15 minút, z Vajnôr až polhodinu. Zdržanie je aj na Trnavskej ceste, Račianskej, Šancovej či Štefánikovej.

FOTO: Dopravná zmena na Vajnorskej už rozhádala aj poslancov - aké nebezpečenstvo na nej hrozí?

Nedávno sme písali o tom, že na Vajnorskej ulici - v úseku medzi Príkopovou a Bajkalskou ulicou dochádza na chodníku k stretom medzi chodcami a cyklistami. Situáciu mala vyriešiť nová cyklotrasa, ktorú v uplynulých dňoch magistrát vyznačil. Situovaná je medzi okraj chodníka a pruh, kde budú zaparkované vozidlá. Viacerí sa obávajú, že sa tým ešte viac zvýši riziko kolízii či nehôd.

(TASR)

Páčil sa vám článok?