Prečo vznikli problémy pri otváraní výjazdov z D4R7, na ktoré upozornil aj primátor Matúš Vallo?

3.10.2021
Zástupca koncesionára  D4R7 Tomáš Bežilla

Zdroj: nc

Páčil sa vám článok?

Bratislavský primátor Matúš Vallo pred niekoľkými dňami motoristickú verejnosť upozornil na fakt, že najbližšie dva týždne môžu byť pre vodičov, respektíve dopravu na území nášho mesta dosť ťažké. Dôvodom je postupné otváranie výjazdov nových úsekov bratislavského obchvatu, kde sa menia pravidlá za pochodu. Konzorcium D4R7 poskytlo médiám vyjadrenie, prečo je to tak...

"V sobotu 2. októbra vo večerných hodinách sme otvorili 6,3 km dlhý úsek rýchlostnej cesty R7 od križovatky Bratislava – Juh po križovatku Bratislava – Nivy (Prievoz). Začiatok tohto úseku R7 je pokračovaním Bajkalskej ulice a je spojený s existujúcou diaľničnou sieťou, konkrétne prostredníctvom D1 v mieste mimoúrovňovej križovatky Prievoz, ktorej vetvy budú otvorené v neskoršej etape. Potom prechádza lokalitou Malé Pálenisko, prechádza cez Malý Dunaj a vedie západným okrajom Slovnaftu do jeho juhozápadného rohu," píše sa v úvode tlačového oznámenia D4R7 Construction s.r.o.

"Dôvod postupného otvárania úsekov pramení z komplikovanejšej organizácie dopravy a vyvarovania sa dôsledkom možných dopravných zápch. Prosíme verejnosť o trpezlivosť s víkendovými otváracími procedúrami. Výsledkom pre všetkých vodičov bude pohodlnejšie spojenie po R7 a D4 do Bratislavy," ubezpečilo verejnosť konzorcium. 

Zdroj: D4R7

(ts)

Páčil sa vám článok?