Opäť začala premávať pravidelná autobusová linka z Bratislavy do Viedne a štartuje aj spoj do Splitu!

14.6.2021
RegioJet

Zdroj: regiojet.sk

Páčil sa vám článok?

Dnes, v pondelok 14. 6. spustil autobusový dopravca RegioJet opäť prevádzku autobusovej linky Bratislava – Viedeň letisko Schwechat – Viedeň Hauptbahnhof (Südtiroler Platz). Autobusy odchádzajú z autobusovej stanice Bratislava Nivy trikrát denne. Prepravca avizuje aj spustenie pravidelnej autobusovej linky do chorvátskeho Splitu...

Autobusová linka z Bratislavy do Viedne je vypracovaná každodenne v časoch o 6:30, 8:30 a 14:30. V opačnom smere odchádzajú autobusové spoje z Viedne Hauptbahnhof (Südtiroler Platz) v 9:50, 12:50 a 18:50 hodín a z letiska Schwechat vo Viedni v smere do Bratislavy v 10:25, 13:25 a v 19:25 hodín. Ceny cestovných lístkov začínajú na 5,90 EUR. V rámci Bratislavy okrem autobusovej stanice Nivy zastavujú autobusy na linke z a do Viedne aj na zastávkach Einsteinova a Most SNP. 

RegioJet postupne obnovuje prevádzku spojov a rozširuje ponuku na leto. Okrem autobusovej linky do Viedne a vlakového spojenia do Splitu a Rijeky, spúšťa RegioJet od piatku 18. júna aj autobusový spoj do Splitu s odchodom z Bratislavy AS Nivy v piatok o 21 hodine a príchodom do Splitu nasledujúci deň o 9.30. Okrem Splitu budú autobusy RegioJet na tejto linke zastavovať aj v Šibeniku, Primoštene a Trogiru. Ceny cestovných lístkov sú od 38 EUR.

RegioJet naplno obnovil aj prevádzku vlakových spojov z Bratislavy (4x denne) a Košíc (2x denne) do Česka a v letnej sezóne ponúka vlakový spoj z Bratislavy do Splitu, Rijeky a Záhrebu v Chorvátsku a do Budapešti v Maďarsku. V mesiacoch jún a september chodí tento letný spoj 3x týždenne v každom smere, v júli a v auguste denne.

(ts)

Páčil sa vám článok?