Petícia občanov za midibus na Kalváriu

13.12.2006
Páčil sa vám článok?

Petičný výbor založený obyvateľmi Kalvárie a jej okolia vypisuje petíciu. Jej prostredníctvom sa môžu občania obrátiť na starostu Starého Mesta, Andreja Ďurkovského, aby pomohol tomuto zabudnutému kútu mesta získať linku verejnej dopravy.

Tá by mala by spojiť centrum mesta so Slavínom, Kalváriou a Horským parkom. Pomohla by starším ľuďom, matkám s deťmi, žiakom a študentom, ako aj mnohým firmám. Istotne by ju privítali aj ďalší Bratislavčania, linka by bola alternatívou k autu a pomohla by aj upokojiť tunajšiu individuálnu dopravu. Prospela by aj cudzincom, ktorí by chceli navštíviť miesta s najkrajšími výhľadmi na mesto. Občania by privítali, ak by túto linku obsluhoval midibus alebo väčší mikrobus a aby trasovanie linky a miesta zastávok prešli verejnou diskusiou. Petíciu je možné podpísať v kníhkupectve Artfórum, v Horárni Horský park, v Potravinách na Kalvárii a na Hroboňovej, v Potravinách Dada na Mudroňovej ulici do 1. decembra.

(Petičné hárky je možné získať aj na internete (www.horaren.sk). Po podpísaní ich treba doručiť na adresu Lesná 1 - horáreň, 81104 Bratislava, resp. zaslať faxom na 54789050.)

Páčil sa vám článok?