FOTO: Opití Ukrajinci sa prevrátili na Trnavskom mýte v aute a poškodili aj električku!

22.9.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí dopravní policajti boli dnes krátko pred 05.00 hod vyslaní k dopravnej nehode na Trnavské mýto. Podľa doterajších informácii 25-ročný vodič motorového vozidla zn. Mazda pre prejazde križovatkou v smere na Vajnorskú ulicu neprispôsobil rýchlosť svojim schopnostiam, vyšiel na ostrovček a následne sa vozidlo prevrátilo na strechu.

"Počas prevrátenia sa z motorovej časti uvoľnil alternátor, ktorý poškodil električku MHD. Pri nehode utrpel vodič ako aj jeho spolujazdec – obaja štátni príslušníci Ukrajiny zranenia, s ktorými boli prevezení do jednej z nemocníc. U vodiča bola vykonanou dychovou skúškou na zistenie prítomnosti alkoholu nameraná hodnota 0,81 mg/l alkoholu, čo predstavuje 1,69 promile," informoval o prípade hovorca Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave Mgr. Michal Szeiff. 

Zdroj: ms

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

​"Nehodou bola spôsobená na motorovom vozidle ako aj na električke MHD celková škoda vo výške cca. 3.000,-€. V tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní," dodal Szeiff.

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

(ts)

Páčil sa vám článok?