Trolejbusy č. 201 a č.202 smerom na Dolné hony mali kuriózny problém, ale už sa ho technikom z DPB podarilo odstrániť...

10.9.2019

Zdroj: FB Revízori

Páčil sa vám článok?

Premávka trolejbusov liniek 201 a 202 bola z centra Bratislavy smerom na Dolné hony obnovená. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava na sociálnej sieti. Pri cintoríne Vrakuňa došlo k technickým problémom na výhybke trolejového vedenia a situáciu skomplikovalo ešte aj auto, ktoré vytvorilo prekážku na ich trase. Cestujúca verejnosť by mala počítať so zdržaním spomínaných spojov MHD aj niekoľko desiatok minút.

"Počítajte však, prosím, s meškaniami aj v radoch desiatok minút. Viacero vozidiel bolo uviaznutých a musia sa napojiť na svoje cestovné poriadky," uviedol dopravný podnik. Dôvodom prerušenia premávky trolejbusov bola v utorok ráno prekážka na trase. Išlo o auto s odpadnutými kolesami. Trolejbusy 201 a 202 v smere z centra Bratislavy premávali iba po zastávku Cintorín Vrakuňa. Odtiaľ po zastávku Dolné hony, Čiližská bola zabezpečená náhradná autobusová doprava.

Na sociálnej sieti sa však objavili aj fotografie, ktoré dokazujú, trolejbusy mali pri Cintoríne Vrakuňa ešte aj iný technický problém. Podľa slov pani Ivany jednému z trolejbusov odtrhlo palicu na pokazenej výhybke, takže nemohol pokračovať v jazde a okamžite sa za ním vytvoril rad ďalších trolejbusov.

Zdroj: FB Revízori

​A keď sa cez spomínané miesto pokúšali prejsť, tak im tiež zhadzovalo palice. Technici DPB však problém odstránili a premávka trolejbusov smerom na Dolné hony bola obnovená. 

Zdroj: FB Revízori

(TASR, ars)

Páčil sa vám článok?