Už sa to začalo. V meste a na príjazdových cestách sa ráno tvoria rozsiahle kolóny

10.9.2019
0
Kolóny v Karlovej Vsi

Zdroj: in

Páčil sa vám článok?

Prázdniny sú za nami a s ich koncom na bratislavské cesty prišli aj zápchy. Kým začiatkom septembra bola situácia ešte "v pohode", v týchto dňoch sa na cesty vrátili kolóny presne tak, ako ich poznáme z predprázdninového obdobia.

So zdržaním desať až 20 minút musia v utorok ráno počítať vodiči na bratislavských cestách a vstupoch do hlavného mesta. Podľa Zelenej vlny RTVS sa v utorok v ranných hodinách stalo viacero dopravných nehôd, napríklad na Hodonínskej ulici smerom von z mesta. Čiastočne je tam blokovaný jeden jazdný pruh. Krátke zdržanie podľa Zelenej vlny RTVS je nahlásené v Bratislave v Dúbravke na Saratovskej ulici pri obchodnom dome smerom do Karlovej Vsi, kde sa stala dopravná nehoda.

Kolóny sa však tvorili aj v samotnej Karlovej Vsi, ako môžete vidieť na našej fotografii, kde prebieha rekonštrukcia električkovej radiály a počet jazdných pruhov je v niektorých úsekoch znížený.

Zdržanie do 20 minút hlásia vodiči v Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy, ale aj v hlavnom meste na Ulici Svornosti a na Popradskej smerom do mesta.

So zdržaním do 15 minút je potrebné rátať na D2 za Stupavou v smere do Bratislavy, v hlavnom meste na Hradskej v smere od Vrakune, ale aj v Moste pri Bratislave v smere do hlavného mesta. Štvrť hodinu si vodiči podľa Stella centra postoja v kolóne aj v Ivanke pri Dunaji v smere od Bernolákova do Bratislavy.

Kolóny a zdržanie do desiatich minút vodiči hlásia na D1 pred vjazdom do Bratislavy, pred Prístavným mostom v smere od Senca. V kolónach si vodiči postoja aj v smere z Čiernej Vody a z Vajnôr do mesta, za Studeným a Miloslavovom v smere do mesta. Desaťminútové zdržanie je nahlásené aj v Bratislave na Račianskej v smere do centra.

(ms, tasr)
      

Páčil sa vám článok?