FOTO: Otec a syn sa rozhodli na 52-ročnom Trabante prejsť všetky naše mestá a obce - včera boli vo Vajnoroch

15.8.2019

Zdroj: FB Vajnory - dedina v meste

Páčil sa vám článok?

Na Miestnom úrade vo Vajnoroch mali včera zaujímavú návštevu. Na starom Trabante z roku 1967 sem prišli cestovatelia z Holíča na Záhorí a to otec Dušan Frndalovics so svojím synom. Tí sa pred tromi rokmi rozhodli, že postupne prejdú všetky mestá a obce na Slovensku a tak ste ich aj vy mohli niekde stretnúť, nakoľko sa akurát nachádzajú na území Bratislavského kraja.

V stredu 10. júla zavítali do obce Veľký Grob, čo bola 213 slovenská destinácia v ich putovaní po slovenských mestách a dedinách.

Zdroj: FB D.F.

​A včera, teda v stredu 14. augusta dorazili do Vajnôr. "Dnes nás navštívili dvaja zaujímaví cestovatelia otec a syn Frndalovicsovci z Holíča. Prečo zaujímaví? Lebo si vymysleli, že navštívia dediny a mestá v regióne. Tak sadli do svojho krásného Trabanta 601 z roku 1967 a zaparkovali ho pred úradom. Vypýtali si pečiatku úradu a pohľadnicu Vajnor, pričom si podali sruky so starostom Michalom Vlčekom a prednostom Artúrom Soldánom, ktorý je, mimochodom, tiež hrdým vlastníkom a obdivovateľom Trabantov," informovala mestská časť na svojej sociálnej sieti.

Zdroj: FB Vajnory - dedina v meste

"Po krátkej pauze sadli do svojho bakelitového tátoša a vyrazili do Ivanky pri Dunaji. Prajeme im šťastnú cestu!" napísali k fotkám na FB stránke Vajnory - dedina v meste. 

Zdroj: FB Vajnory - dedina v meste

​(ars)

Páčil sa vám článok?