Na križovatke ulíc Trnavská a Bajkalská došlo k hromadnej nehode - jedno auto sa prevrátilo na strechu!

7.8.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí hasiči aktuálne zasahujú pri dopravnej nehode v hlavnom meste na križovatke ulíc Bajkalská a Trnavská, kde sa auto prevrátilo na strechu.

O nehode médiá informovali z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave. Podľa Zelenej vlny RTVS je úsek momentálne ťažko prejazdný a na mieste sa tvoria kolóny. "Hasiči momentálne na mieste poskytujú prítomným osobám prvú pomoc a zabezpečujú vozidlo proti vzniku požiaru," uviedli z operačného strediska s tým, že na mieste zasahuje deväť hasičov s dvomi kusmi hasičskej techniky.

Krajské riaditeľstvo PZ SR však následne upresnilo, že: "Dnes krátko po 09.00 hod sme prijali oznámenie o dopravnej nehode troch vozidiel, ku ktorej došlo na Trnavskej ulici v smere do mesta v blízkosti športovej haly. Podľa doterajších informácii pri zrážke vozidiel zn. BMW, TOYOTA A ŠKODA FABIA utrpeli zranenia dve osoby. Odklon dopravy je momentálne usmerňovaný pre motorové vozidlá cez priľahlé parkovisko, a cez Vajnorskú ulicu." 

"Vodičov vyzývame aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili svoju pozornosť a riadili sa pokynmi polície," dodala polícia.


Pre vážnu dopravnú nehodu na križovatke ulíc Bajkalská a Trnavská v Bratislave bola v stredu ráno obmedzená MHD. Linky 61, 63 a 205 premávali odklonom a v dotknutom úseku vynechávali zastávky. Trolejbusy 204 premávali len v úseku Valašská - Kramáre - Trnavské mýto. Otáčali sa na Jelačičovej. Ale okolo pol jedenástej už bola premávka bratislavskej MHD opäť obnovená vo všetkých úsekoch. Linky 3, X6, 39, 53, 61, 63, 204 a 205 už jazdia po svojich trasách. Dopravný podnik Bratislava (DPB) o tom informoval na sociálnej sieti.

(TASR)

Páčil sa vám článok?