FOTO: Na ulici Janka Alexyho prevrátil starší pán auto na strechu - ratovali ho psičkári, hasiči aj smetiari!

20.6.2019

Zdroj: FB Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Dnes ráno okolo piatej sa stala na nebezpečnej zákrute na ulici Janka Alexyho v Dúbravke mimoriadna nepríjemnosť vodičovi červeného Fordu, ktorý s vozidlom vyletel mimo cestu a prevrátil ho na strechu. V aute sedel starší pán, ktorý zostal v aute visieť dole hlavou, ale našťastie sa pomerne rýchlo pri ňom zastavili iní motoristi ako aj psičkári a tí ho z auta vyslobodili...

"Ten pán mohol mať medzi 60 až 70 rokov, sedel na tráve otrasený a preľaknutý. Bolo mi ho strašne ľúto. Z tej zákruty som mala rešpekt odkedy mám vodičák a hoci tadiaľ jazdím každý deň, tak rešpekt zostal. Naozaj bolo sympatické, koľko ľudí mu pomáhalo a pracovníci OLO sa snažili auto rozkývať a prevrátiť nazad na kolesá, ale zrejme sa im to bez pomoci techniky nepodarilo. Aj keď táto nehoda vyzerala hrozivo, ale naozaj sa nikomu nič vážne nestalo. Chvalabohu," napísala do facebookovej skupiny Dúbravka pani Petra A. Kuťková.

Zdroj: Google Maps

​K prevráteniu červeného fordu došlo kúsok za touto nebezpečnou zákrutou na ulici Janka Alexyho...

Zdroj: FB Dúbravka

​Podľa ďalšej svedkyne prišli na miesto nehody ako prví hasiči z Dúbravky a neskôr aj sanitka hasičskej záchrannej služby. Pristavil sa tu aj hasič, ktorý sa vracal domov z nočnej smeny, ktorí sa pýtal prítomných či už volali políciu a záchranku a keď sa ubezpečil, že áno, tak pokračoval v ceste: "Veľa ľudí je ľahostajných k tomu, čo sa v ich okolí deje. Nevšímajú si okolie, ľudí ani nič podozrivé a neraz sa stáva, že veľa ľudí prejde okolo akejkoľvek nehody bez povšimnutia, prípadne si ju nafotia alebo natočia videjko a idú preč. Ja som radšej zastavil a oboznámil sa so situáciou, lebo nikdy neviete s istotou povedať či ľudia, ktorí sa už pri nehode zastavili, majú nejaké zdravotnícke vzdelanie alebo ovládajú prvú pomoc. A dokonca býva pomerne bežné, že sa spoliehame na to, že záchranné zložky už určite privolal niekto iný.  A pritom sa môže stať, že oni sú na staniciach a o ničom nevedia."    

Zdroj: FB Dúbravka

​"Keď som ja išiel okolo, tak už na mieste boli aj policajti, ale aj tak nechápem ako sa to vodičovi podarilo," napísal do diskusie Vlado. "Možno si chcel skrátiť cestu, lebo ako parkovanie je to dosť nepraktické!" žartovali iní užívatelia Facebooku, keď už vedeli, že sa pri nehode vodičovi nič vážneho nestalo.

(ars)  

Páčil sa vám článok?