VIDEO: Žena v Ružinove vystúpila z električky a zrazilo ju auto prechádzajúce cez koľajnice!

30.5.2019

Zdroj: JOJ

Páčil sa vám článok?

V poludňajších hodinách došlo k nehode v bratislavskej mestskej časti Ružinov, v úseku medzi Kerametalom a nemocnicou. Žena vystupovala z električky, keď ju zachytil automobil prechádzajúci cez koľajnice a zrazil. Na mieste zasahovali záchranári a premávka električiek v oboch smeroch bola pozastavená...

Na Facebooku sa najskôr objavila správa o električkách, ktoré stoja smerom na Pošeň aj do mesta, pričom následne sa ukázalo, že na koľajniciach v blízkosti Tomášikovej ulice došlo k nehode. Auto malo zachytiť a zraziť na koľajniciach ženu, ktorá tadiaľ prechádzala. Trochu inak ju opísal svedok Peter. Ten sedel v električke, z ktorej zrazená žena vystúpila. "Keď som vystupoval, tak bola tesne pred električkou a prudko sme zastavili, takže z toho usudzujem, že je zrazila električka, v ktorej som cestoval." Podľa iného cestujúceho bolo okolo ženy ležiacej na koľajniciach veľa krvi, ale žila. Príčiny nehody už momentálne vyšetruje polícia.

Zrazená žena bola pri vedomí, keď na miesto dorazili záchranné zložky. Namiesto električiek nasadil DPB autobusy, ale premávka električiek by v týchto chvíľach už mala byť v oboch smeroch obnovená.

(ars)

Páčil sa vám článok?