V sobotu bude obmedzená doprava pri križovatke Prievoz

12.4.2019
0
Križovatka Prievoz

Zdroj: google maps

Páčil sa vám článok?

V sobotu (13. 4.) medzi 8.00 a 12.00 h bude v súvislosti so stavbou bratislavského obchvatu krátkodobo obmedzená doprava na niekoľkých úsekoch v okolí križovatky Prievoz. Informoval o tom koncesionár projektu výstavby spoločnosť Zero Bypass Limited spolu so zhotoviteľom D4R7 Construction.

Práce sa budú realizovať na ulici Bajkalská v oboch smeroch, na zjazde z diaľnice D1 v smere od Trnavy do centra mesta, zjazde z D1 z Prístavného mosta smerom do centra, na nájazde na Prístavný most smerom od Bajkalskej a na zjazde z Bajkalskej ulice smerom na Prístavnú ulicu. Celkovo pôjde o šesť približne desaťminútových obmedzení. Ich dôvodom je prekládka káblov veľmi vysokého napätia ponad spomínanými úsekmi.

​Od pondelka 15. apríla je tiež naplánovaná čiastočná uzávera ulice Vlčie Hrdlo smerom k spaľovni OLO z dôvodu prekládky vodovodu. Z rovnakého dôvodu bude od stredy 17. apríla čiastočne uzavretá ulica Malé Pálenisko. Spoločnosti tiež pripomínajú, že od 8. apríla do konca júla je úplne uzavretá Hydinárska ulica v mieste napojenia na cestu I/63.

(TASR)

Páčil sa vám článok?