AKTUÁLNE! VIDEO a FOTO: Pozrite sa, aké davy smerujú na Kolibu!

12.1.2019
0

Zdroj: bal

Páčil sa vám článok?

Aktuálna situácia na Kolibe je pre vodičov veľmi nepriaznivá. Davy sa tvoria už na ceste hore do lesa, a to nehovoriac o probléme so zaparkovaním.

Mnohí z nás si víkend radi užijú naplno v prírode s deťmi či s rodinou. Koliba je skutočne asi jedným z najobľúbenejších miest Bratislavčanov pre takýto aktívny odpočinok. Avšak až do tej chvíle, keď vás nenahnevá tunajšia dopravná situácia. Ako môžete vidieť na našich autentických fotkách a vo videu, davy šoférov čakali ešte len na samotnej ceste hore k lesu. Nehovoriac o tom, aké čakacie rady sa tvorili pri zaparkovaní. Mnohé autá neboli z Bratislavy.  

Zdroj: bal

Tak sa zdá, že po minulom víkende sa prevádzkovatelia už poučili a autá úplne hore nepúšťajú. Osobné automobily sa dostanú iba po reštauráciu. Na parkovanie sa čaká. ​

Každý víkend na Kolibu prichádza čoraz viac a viac ľudí a to či už domácich, ale aj mimobratislavských. V tejto lokalite však nie je dosť miesta pre zaparkovanie takého množstva áut. Práve preto sa častokrát z krásneho pohodového víkendového dňa môže stať to, že ľudia hľadajúci pokoj a relax nájdu zase len kolóny, trúbenie a dopravný stres.

Zdroj: bal

​Dnes vám teda odporúčame vybrať sa na Kolibu  verejnou dopravou, ktorá bola na toto miesto posilnená. V takom prípade sa vyhnete riešeniu parkovania a problémom s tým spojeným.

Zdroj: bal

(bal)

Páčil sa vám článok?