Kolóny lámali rekordy, spôsobili to nehody a uzavretý tunel Sitina

5.12.2018
0
Kolóna na Devínskej ceste

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Takéto niečo vodiči v západnej časti Bratislavy ešte nezažili. Pre nehody na Moste Lafranconi napríklad uzavreli tunel Sitina, v dôsledku čoho siahali kolóny dokonca až do samotného Devína. Dopravný servis priniesol dnes informáciu, že sa ráno vytvorila kolóna, ktorá bola dlhá až 23 kilometrov!

Na mostoch a v okolí vôd sa ráno tvorila poľadovica a dopadlo to katastrofálne. Na Moste Lafranconi v smere na Petržalku sa stalo hneď niekoľko nehôd. Vytvorili sa kolóny, v dôsledku ktorých museli policajti uzavrieť tunel Sitina, vzápätí sa utvorili rozsiahle a takmer nehybné kolóny aj na všetkých obchádzkových trasách.

Kolóny sa tvorili dokonca už aj na diaľnici D2 za Stupavou v smere do Bratislavy. Vytvorili sa aj na Patrónke, Karloveskej ulici a Devínskej ceste. Tu vodiči zaznamenali pravdepodobne nový rekord, keď stáli už priamo v centre Devína.

Zápchy boli aj na Einsteinovej ulici. Zdržanie bolo tiež na Moste Apollo v smere do Petržalky, a tiež na výjazde z Einsteinovej na Prístavný most. Blokovaný bol aj jeden jazdný pruh na Bratskej, v smere na diaľnicu D2 na Panónskej, v smere na Most SNP na Slovnaftskej, pred mostíkom nad Malým Dunajom v smere do centra.

(ms, tasr)

Páčil sa vám článok?