VIDEO: Vajnorská bola dnes ráno zablokovaná v oboch smeroch - čo sa tam udialo?

15.10.2018

Zdroj: FB Revizori Bratislava

Páčil sa vám článok?

Prejazd po Vajnorskej ulici, ktorá býva počas dňa voľnejšia než druhá hlavná výpadovka - Trnavská bol dnes ráno mimoriadne komplikovaný. V smere do mesta sa stala dopravná nehoda, keď sa električka zrazila s bágrom a v opačnom smere pri Kuchajde bola doprava zúžená do jedného pruhu, nakoľko tu prebiehajú výkopové práce a cestu tiež blokujú ťažké mechanizmy.

Na križovatke Vajnorskej a Kutuzovovej došlo dnes okolo deviatej hodine ku kolízii medzi električkou a bagrom, ktorý pravdepodobne pri prechádzaní cez električkovú trať vošiel do jazdnej dráhy električky. Tá mala po zrážke rozbitý celý predok a stála na mieste, pričom sa za ňou začali hromadiť električky a v oboch smeroch vytvárať kolóny motorových vozidiel.

K nehode došlo presne na tom istom mieste, kde právnik Daniel Lipšic 19. septembra 2016 zrazil 72-ročného dôchodcu. Tentokrát sa škodová udalosť zaobišla bez zranení.  

Problémy mali aj motoristi idúci z mesta smerom na Zlaté Piesky. Pri Kuchajde bola rozkopaná hlavná cesta, takže prejazd bol zúžený do jedného pruhu, v dôsledku čoho sa tvorili kolóny a vznikali kolízie áut na križovatke Vajnorskej s Bajkalskou ako aj s Riazanskou pri Poluse.

(ars, foto: FB Revizori Bratislava, video: FB R.S.)  

Páčil sa vám článok?