FOTO: Takto dopadol vodič, ktorý na Dunajskej zaparkoval na cyklotrase

11.10.2018
Auto prekryté kobercom

Zdroj: FB Útrapy bratislavského cyklistu

Páčil sa vám článok?

Spory medzi cyklistami a vodičmi áut sú v Bratislave na dennom poriadku. Cyklisti si najčastejšie sťažujú na to, že na ich cyklotrasách v rozpore so zákonom parkujú arogantní automobilisti. Najnovšie to však niekto vyriešil naozaj originálne.

Fotografiu zverejnili na profile známej FB stránky Útrapy bratislavského cyklistu. Práve táto stránka často mapuje vodičov parkujúcich na cyklotrase v centre mesta, najmä na Dunajskej, Štúrovej či Námestí SNP.  Najnovšie fotografia zachytáva auto zaparkované na cyklotrase na Dunajskej. Vodičovi však dal niekto jednoznačne najavo, že tu sa parkovať nesmie. Celé auto prekryli veľkým červeným kobercom s piktogramom bicykla. "Vodičovi na Dunajskej ulici bolo po vzore Stuttgartu vysvetlené, že na cyklotrase sa neparkuje. Skvelá práca!" uvádza k fotke spomínaná stránka na Facebooku. Podobnú prax totiž uplatňujú cyklisti práve v spomínanom Stuttgarte.

"Je to fotka od fanúšika/fanúšičky, takže detaily poskytnúť nevieme. Podľa všetkého je ale dnešná," informoval nás admin stránky. Akonáhle budeme vedieť viac, článok zaktualizujeme. 

Zdroj: FB Útrapy bratislavského cyklistu

(ms)

Páčil sa vám článok?