Shell postavila motoristom aj semafory

16.11.2006
0
Páčil sa vám článok?

Motoristom prechádzajúcim cez ­Kar­lovu Ves začne o niekoľko dní slúžiť nová čerpacia stanica firmy Shell. Na prázdnej ploche vedľa budovy miestneho úradu od mája vyrástla nielen benzínová pumpa, ale i umyvárka áut.

Kolaudačné konanie sa uskutočnilo už minulý týždeň, teraz sa bude čakať na jeho platnosť. Podľa odhadu zástupcu firmy, pumpu pre verejnosť otvoria v druhej polovici októbra.

Súčasťou projektu výstavby čerpacej stanice bola i úprava cestnej komunikácie v jej bezprostrednom okolí. Na priľahlej križovatke s odbočením na sídlisko Dlhé Diely po dohode s mestskou časťou investor postavil svetelnú signalizáciu ako svoj príspevok k bezpečnosti premávky na tomto frekventovanom mieste.

Okolie benzínovej pumpy skrášlia upravené zelené plochy s okrasnými drevinami. Predajňa v priestore pumpy bude ponúkať okrem obvyklých motoristických potrieb aj rýchle občerstvenie a základný potravinový a drogistický tovar. Čerpacia stanica bude otvorená nonstop, takže s týmto sortimentom môže slúžiť aj ako večierka.

(mer)

Páčil sa vám článok?