Pozor, po Vajnorskej nepremávajú električky

17.11.2017
0

Zdroj: google maps

Páčil sa vám článok?

Na križovatke Vajnorská – Bajkalská menia električkové koľaje, čo si vyžiadalo zmeny v premávke MHD. Dajte si pozor, aby ste sa omylom neodviezli do Ružinova.

„Dovoľujeme si vás informovať, že z dôvodu výmeny koľají v križovatke Vajnorská – Bajkalská bude 17., 18. a 19. novembra 2017 zmenená organizácia dopravy a do premávky bude nasadená aj náhradná autobusová doprava. V pondelok 20.11.2017 sa bude v tomto úseku premávať už bez obmedzení,“ informoval Dopravný podnik na sociálnej sieti.

Zmeny, ktoré sa týkajú električiek, sú nasledovné. Linka číslo 2 nepremáva.

Linka číslo 4 ide z Dúbravky po Trnavské mýto po bežnej trase, potom však pokračuje do Ružinova po trase liniek číslo 8 a 9.

Po Vajnorskej premávajú namiesto električiek autobusy. Ich trasy priblížil DPB nasledovne: „Autobusová náhradná doprava linky č. X2 premáva po okružnej trase: ŽST NOVÉ MESTO (z nástupišťa linky 196), Vajnorská, Trnavské mýto, Krížna, Vazovova, Floriánske námestie, Radlinského, BLUMENTÁL, Vazovova, Krížna, Trnavské mýto, Vajnorská, ŽST NOVÉ MESTO. Autobusová náhradná doprava linky č. X4 premáva po okružnej trase: ZLATÉ PIESKY (zo zastávky liniek 57 a 65 na Starej Vajnorskej), Stará Vajnorská, Vajnorská, Trnavské mýto, Krížna, Vazovova, Floriánske námestie, Radlinského, BLUMENTÁL, Vazovova, Krížna, Trnavské mýto, Vajnorská, Bojnická, Stará Vajnorská, ZLATÉ PIESKY.“

(ms)

Páčil sa vám článok?