Pri dopravnej nehode v Rusovciach sa ťažko zranila 61-ročná chodkyňa

28.5.2017
0
Pri dopravnej nehode v rusovciach sa ťažko zranila 61-ročná chodkyňa - Balkánska_118,_Rusovce,_Bratislava
Páčil sa vám článok?

Bratislavskí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala dnes dopoludnia v bratislavských Rusovciach. Pri nehode utrpela ťažké zranenia 61-ročná chodkyňa, ktorú záchranári previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Informoval o tom dnes hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Podľa doterajších informácií prechádzala predpoludním okolo 10.00 h cez Balkánsku ulicu 53-ročná vodička. V úseku medzi obchodným centrom a fontánou však z doposiaľ neznámych príčin narazila do chodkyne, ktorá tadiaľ prechádzala. Vodička v jazde pokračovala, pričom narazila do betónovej zábrany, následne do zaparkovaného auta, ktoré odhodilo do ďalšieho zaparkovaného vozidla.

„Vodička motorového vozidla bola podrobená dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu. Tá skončila s negatívnym výsledkom," doplnil Szeiff s tým, že celková škoda bola predbežne vyčíslená na zhruba 6500 eur.  Presné príčiny, ako aj okolnosti sú v súčasnosti predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

(TASR, ilustračné foto: abn)

Páčil sa vám článok?