VIDEO - Nová atrakcia Bratislavy: V električke vás povozí Majka z Gurunu!

9.11.2016
0
Nová atrakcia bratislavy: v električke vás povozí majka z gurunu! - Zuzana Pravnanska - Majka z Gurunu
Páčil sa vám článok?

Aj keď väčšina cestujúcich v bratislavskej MHD si vodičov jednotlivých liniek pravdepodobne veľmi nevšíma, tak tí, čo kedysi pozerali kultový televízny seriál Spadla z oblakov, si ich možno už čoskoro začnú viac obzerať. Predstaviteľka hlavnej seriálovej postavy Majky z Gurunu – bývalá herečka Zuzana Pravňanská – sa totiž nedávno stala vodičkou električky.

„Najbližšie budem jazdiť v pondelok 14. novembra linku č. 2, ktorá premáva medzi Hlavnou stanicou a Železničnou stanicou Nové Mesto,“ povedala pre Bratislavské noviny Zuzana Pravňanská, ktorá sa fotografiou v rovnošate DPB pochválila aj na sociálnej sieti.

„Ľudia sa ma pýtali, či tam robím na dispečingu a jeden známy si dokonca myslel, že som sa stala revízorkou, ale pravdou je, že už istý čas jazdím na električkách. Najčastejšie na linkách 2, 5, 7 a 9,“ dodala niekdajšia detská televízna hviezda.

Zdroj: FB Zuzany Pravňanskej

​Kým v znelke seriálu Spadla z oblakov sa spievalo o tom, že vesmír je plný detí, takže stačí sadnúť do rakety, aby sme ich uvideli, tak v prípade Majky z Gurunu alias Zuzany Pravňanskej stačí nastúpiť do správnej električky, ak ju chcete nielen uvidieť, ale prípadne sa ňou nechať aj niekam odviezť.

Znelka seriálu Spadla z oblakov: 

(ars, foto: fb, imhd)

Páčil sa vám článok?