Tunel Sitina tento víkend čaká jarná údržba, bude zatvorený

25.4.2014
0
Tunel sitina tento víkwend čaká jarná údržba, bude zatvorený - tunel_sitina
Páčil sa vám článok?

Bratislavský tunel Sitina bude pre jarnú údržbu zatvorený. S obmedzením musia vodiči počítať od piatka 25. apríla 2014 od 22.00 h do 10.00 h soboty 26. apríla a tiež v sobotu od 22.00 hodiny do 10.00 h nedele 27. apríla. Informoval o tom hovorca Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Marcel Jánošík.

"Na diaľnici D2 medzi križovatkami Polianky a Mlynská dolina, vrátane tunela Sitina, bude v dôsledku úplnej uzávierky obmedzená doprava. Počas celého trvania úplnej uzávierky bude realizovaná údržba tunela, ide napríklad o odstraňovanie porúch v jazdných pruhoch, na obrubníkoch chodníkov, čistenie tunela, servis a údržba technologických zariadení, budú realizované tlakové skúšky požiarnych hadíc a hydrantov," informoval Jánošík.

Tunel bude v rovnakých časoch a z rovnakého dôvodu uzatvorený aj nasledujúci víkend (3. a 4. mája). "Aby sme čo najmenej narušili komfort motoristov, údržbu tunela vykonáme počas nočných hodín v priebehu dvoch za sebou idúcich víkendov," vysvetlil hovorca. Dodal, že doprava počas uzávierky tunela bude presmerovaná na súbežné mestské komunikácie. NDS sa za znížený komfort vo využití diaľnice D2 ospravedlňuje.

(TASR)

Páčil sa vám článok?