Od soboty začnú s opravou záveru na Moste Lafranconi

18.5.2013
0
Od soboty začnú s opravou záveru na moste lafranconi - most_lafranconi_uzaver
Páčil sa vám článok?

Od soboty 18. mája 2013 od 18.00 h bude Národná diaľničná spoločnosť (NDS) na bratislavskom diaľničnom Moste Lafranconi v smere od tunela Sitina vymieňať poškodený mostný záver. Výmena sa bude realizovať za plnej premávky a pri zmene organizácie dopravy. TASR o tom informoval hovorca NDS Marcel Jánošík.

"V smere od tunela Sitina do Petržalky budú k dispozícii dva jazdné pruhy. Jeden pre nákladnú dopravu a druhý pre vozidlá prichádzajúce z Karlovej Vsi," povedal Jánošík. Taktiež upozornil, aby sa vodiči osobných motorových vozidiel ešte pred mostom radili do ľavého jazdného pruhu, ktorý ich nasmeruje cez stredný deliaci pás do osobitného pruhu v protismere. "Na konci mosta sa osobná doprava vráti cez stredový prejazd späť na pôvodnú trasu," dodal.

Práce na moste sú plánované do 30. júna do 18.00 h. "Budú sa uskutočňovať v zmysle harmonogramu 24 hodín denne, sedem dní v týždni," dodal hovorca NDS.

"NDS sa týmto ospravedlňuje za znížený komfort vo využití diaľnice D2 v Bratislavskom kraji. NDS zároveň žiada motoristickú verejnosť o dodržiavanie bezpečnosti cestnej premávky a rešpektovanie dopravného značenia," dodal Jánošík.

(TASR)

Páčil sa vám článok?