Ráno sa stala na Prievozskej hromadná dopravná nehoda

14.6.2012
0
Páčil sa vám článok?

Dnes v čase približne o 8.50 h sa stala na Prievozskej ulici v Bratislave v smere na Gagarinovu ulicu hromadná dopravná nehoda. Po dopravnej nehode skončili poškodené 4 osobné motorové vozidlá: Škoda Fabia, Škoda Felicia, Peugeot 3008 a Audi A6.

Pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody bolo, že 49 ročný vodič motorového vozidla Audi nedodržal bezpečnú vzdialenosť medzi vozidlami, pričom narazil do pred ním brzdiaceho motorového vozidla Peugeot. Vozidlo Peugeot následne narazil do motorového vozidla Škoda Felicia a tá následne narazila do vozidla Škoda Fabia.

Pri dopravnej nehode utrpeli dve osoby ľahké zranenia (37-ročný vodič Škoda Fabia - občan USA a 31-ročná vodička Peugeot 3008 - občianka Francúzska). Na mieste boli traja vodiči podrobení dychovej skúške zameranej na zistenie požitia alkoholu pre jazdou. Dychová skúška dopadla s negatívnym výsledkom. Vodička motorového vozidla Peugeot sa v dôsledku zranení na mieste dopravnej nehody nepodrobila dychovej skúške. Z uvedeného dôvodu  bol u nej nariadený odber krvi.

Škoda na motorových vozidlách bola vyčíslená na 10 500 €. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia. Bratislavské noviny o tom informoval František Peczár z Krajského policajného riaditeľstva v Bratislave.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?